歡迎訪問湖南成考網!本網站爲民間交流網站,主要爲廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以湖南省教育考試院www.hneao.edu.cn/爲准。
  • 咨詢電話:0731-85468015
城市:
成考系統:
所在位置:湖南成考網 > 試題題庫 > 專升本 > 正文

2019湖南成人高考高起點《英語》練習試題及答案三

2019-05-17 10:32:14   来源:湖南成考網    点击:
作者:彭老師
  Passage One

  For some minutes, all was quiet in the street. Then from across the street someone came walking.

  It looked like a man of middle height, dressed in a big raincoat, a soft hat and rubber-soled boots or shoes, and making little sound while walking. No one was in sight. It was a street with two rows of about fifty small houses and there were three lamps on either side. The lamp nearest to the child’s house could be seen clearly, but the others were almost hidden by the smoky air. A car passed the end of the street and its lights showed faintly, but clearly enough to show the smooth skin of a woman’s face. The car disappeared as the woman, wrapped up in her coat, reached the doorway of the child’s house.

  She put a key in the lock quickly, pushed the door open and stepped inside, then closed the door without looking round. She began to breathe hard.

  She leaned against the door for a moment, then straightened up as if with an effort, and walked towards the door of the front room, the passage leading to the kitchen, and the narrow staircase. She hesitated outside the door, then went up the stairs quickly but with hardly a sound. There was enough light from the narrow hall to show the four doors leading off a small landing (楼梯平台). She pushed each door open in turn and shone a torch inside, and the light fell upon beds, walls, furniture, a bathroom hand-basin, a mirror which flashed brightness back; but this was not what the woman was looking for. She turned away and went downstairs, and hesitated again at the foot of the stairs, then turned towards the kitchen. Clearly there was nothing there, or in the small washroom that she wanted. Two rooms remained; the front room and a smaller one next to it. She opened the front room door. After a moment, she saw the child’s bed and the child.

  61. The lights of the car passing the end of the street showed that .

  A. a woman was driving the car

  B. someone was standing by a street lamp

  C. a man and a woman were walking up the street

  D. a woman was walking by herself up the street


  62. After the woman closed the front door, she .

  A. looked round quickly B. started breathing again

  C. rested before moving D. walked straight towards the front door


  63. Which of the following plans (平面图) is the right position of the child’s room?

  = door = stairs F = front room

  C = child’s room P = passage K = kitchen W= washroom


  64. When she was upstairs, the woman .

  A. saw that there was a wash - basin in each room

  B. noticed a mirror which she was looking for

  C. found a torch in one of the rooms

  D. opened four different doors


  65. Once she was in the house, the woman behaved as if what she was looking for .

  A. might be in the kitchen

  B. was more likely to be upstairs

  C. would be easily seen by the light from the hall

  D. would look frightening to a child


  Passage Two

  The favorite food in the United States is the hamburger (汉堡包). The favorite place to buy a hamburger is a fast food restaurant. At fast food restaurants, people order their food, wait a few minutes, and carry it to their tables themselves. People also take their food out of the restaurant and eat it in their cars or in their homes. At some fast food restaurants. people can order their food, pay for it and pick it up without leaving their cars.

  There are many kinds of fast food restaurants in the United States. The greatest in number sell hamburgers, French fries (油炸马铃薯片) and so on. They are popular food among Americans. Besides, fast food restaurants that serve Chinese food, Mexican food, Italian food, chicken, seafood and ice-cream are very many. The idea of a fast food restaurant is so popular that nearly every kind of food can be found in one.

  Fast food restaurants are popular because they reflect (反映) American life style. Customers can wear any type of dress when they go to a fast food place. Second, they are fast. People who are busy do not want to spend time preparing their own food or waiting while someone prepares it. In fast food restaurants the food is usually ready before the customer even orders it. Finally most food in a fast food restaurant is not expensive. Therefore, people are able to buy and eat at a fast food restaurant often, while they may not be able to go to a more expensive restaurant very often.

  66. Hamburgers and French fries can be got at the fast food restaurants.

  A. some of B. most of C. a part of D. all of


  67. What do people do when they come to a fast food restaurant?

  A. They order and eat their food at the restaurant.

  B. They buy and take their food out and eat it in their cars or in their homes.

  C. They order, pay for and get their food in their cars.

  D. They do one of the three above-mentioned things.


  68. Why do Americans like to go to fast food restaurants?

  It is because fast food restaurants are fast, informal (不拘礼节的), and

  inexpensive.

  B. It is because people can easily find fast food restaurants.

  C. It is because people like to eat hamburgers.

  D. It is because fast food restaurants sell nearly every kind of food.


  69. Is the food in fast food restaurants always ready before the customers order it?

  A. Yes, it is B. No, it is seldom ready

  C. Yes. It is cooked to order D. No. Not always, but usually


  70. Seafood and ice-cream are served at all fast food restaurants, aren’t they?

  A. Certainly B. Yes, they are

  C. No, I’m afraid not D. No. Only at a few of them

  Passage Three

  It is understood that a ballad is a song that tells a story, but a folk song is not so easily defined. A balled is a folk song, but a folk song is not a ballad until it tells a story. Folk song, then has included many kinds of music. For example, a sailor’s song of the sea is a folk song. The blues, a type of jazz popular in New Orleans, may be a folk song. In fact, there are folk songs for every job.

  “Home on the Range” shows how a popular song may become a folk song. It was first picked up as a folk song in 1910 by John Lomax in San Antonio, Texas. Lomax heard the song from an old man who had been a cook many years before. The song was known all over the Midwest; thought it did not come to national attention until the early 1930s. By 1947 “Home on the Range” was so popular that it became the official state song of Kansas.


  71. A folk song is also a ballad when it .

  A. tells a story B. is sung by workers

  C. makes the listeners feel sad D. covers many kinds of music


  72. According to the author, which of the following is not always a folk song?

  A. A ballad B. A sailor’s song C. A state song D. A goatherd’s song.


  73. According to the passage, which of the following is not true of a folk song?

  A. It is passed on orally B. It has different forms

  C. It may talk about work D. It is found only in the western states


  74. The author uses the example of “Home on the Range” to show that folk songs .

  A. always tells a story B. are based on written forms

  C. may come from popular songs D. have become state songs


  75. The main topic of the passage is the .

  A. different kinds of folk songs B. development of popular music

  C. definition of a ballad D. importance of folk songs in American life

  Passage Four

  We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching. On the contrary, both their knowledge and experience are enriched. We feel that there are many disadvantages in streaming (把……按能力分班) pupils. It does not take into account the fact that children develop at different rates. It can have a bad effect on both the bright and the not-so-bright child. After all, it can be quite discouraging to be at the bottom of the top grade!

  Besides, it is rather unreal to grade people just according to their intellectual ability. This is only one aspect of their total personality. We are concerned to develop the abilities of all our pupils to the full, not just their academic ability. We also value personal qualities and social skills, and we find that mixed-ability teaching contributes to all these aspects of learning.

  In our classrooms, we work in various ways. The pupils often work in groups: this gives them the opportunity to learn to co-operate, to share, and to develop leadership skills. They also learn how to cope with personal problems as well as learning how to think, to make decisions, to analyse and evaluate, and to communicate effectively. The pupils learn from each other as well as from the teacher.

  Sometimes the pupils work in pairs; sometimes they work on individual tasks and assignments, and they can do this at their own speed. They also have some formal class teaching when this is appropriate. We encourage our pupils to use the library, and we teach them the skills they need in order to do this efficiently. An advanced pupil can do advanced work: it does not matter what age the child is. We expect our pupils to do their best, not their least, and we give them every encouragement to attain this goal.

  76. In the passage the author’s attitude towards “mixed-ability teaching” is .

  A. critical B. questioning C. approving D. objective


  77. By “held back” (Line 1) the author means “ ”.

  A. made to remain in the same classes

  B. forced to study in the lower classes

  C. drawn to their studies

  D. prevented from advancing


  78. The author argues that a teacher’s chief concern should be the development of the student’s .

  A. personal qualities and social skills

  B. total personality

  C. learning ability and communicative skills

  D. intellectual ability


  79. Which of the following is NOT MENTIONED in the third paragraph?

  A. Group work gives pupils the opportunity to learn to work together with others

  B. Pupils also learn to develop their reasoning abilities

  C. Group work provides pupils with the opportunity to learn to be capable

  organizers

  D. Pupils also learn how to participate in teaching activities


  80. The author’s purpose in writing this passage is to .

  A. argue for teaching bright and not-so-bright pupils in the same class

  B. recommend pair work and group work for classroom activities

  C. offer advice on the proper use of the library

  D. emphasize the importance of appropriate formal classroom teaching


  答案:

  61. D 62. C 63. A 64. D 65. B

  66. B 67. D 68. A 69. D 70. C

  71. A 72. C 73. D 74. C 75. A

  76. C 77. D 78. B 79. D 80. A

注:詳細內容及信息以湖南省教育招生考試院爲准

未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

轉載請注明:文章转载自 湖南成考網 [https://www.crgkw.hn.cn/]
本文關鍵詞: 湖南成人高考   成人高考專升本   成人高考英語   成人高考複習資料  
本文地址:https://www.crgkw.hn.cn/show-1030-6674-1.html

上一篇:2019湖南成人高考高起點《英語》練習試題及答案二
下一篇:最後一頁

湖南成人高考提升便捷服務

【考試時間:10月26、27日】

2019湖南成考考試時間表 成人高考常見問題
距2019全國成人高考:僅剩 37
【請廣大考生提前備考】
加入湖南成考公衆號
湖南成考網
微信公衆號
(掃一掃加入)
加入湖南成考交流群

掃一掃加入微信交流群

與考生自由互動、並且能直接與資深老師進行交流、解答。

熱點文章
  • 1湖南成人高考報名之後如何進行現場確認?
  • 2湖南成人高考畢業生登記表如何填寫?
  • 32019湖南成人高考報名怎麽選擇兩個專業?
  • 4湖南成人高考藥學專業可以考藥師證嗎?
  • 5?湖南成人高考能同時報讀專科和本科嗎?
  • 6?湖南成人高考政策有何變化?
  • 7?2019年湖南成人高考專升本考試科目有变动吗?
  • 82019年湖南成人高考專升本政治考试是开卷的吗?
  • 92019年湖南成人高考報名與考試指南!
最新文章
  • 12019湖南成人高考高起點《英語》練習試題及答案三
  • 22019湖南成人高考高起點《英語》練習試題及答案二
  • 32019湖南成人高考高起點《英語》練習試題及答案一
  • 42019年湖南成考專升本《医学综合》试题练习及答案四
  • 52019年湖南成考專升本《医学综合》试题练习及答案三
  • 62019年湖南成考專升本《医学综合》试题练习及答案二
  • 72019年湖南成考專升本《医学综合》试题练习及答案一
  • 82016年湖南成人高考專升本英语考试真题及答案解析(四)
  • 92016年湖南成人高考專升本英语考试真题及答案解析(三)
  • 102016年湖南成人高考專升本英语考试真题及答案解析(二)